Barátkozás

 2010.07.02. 10:10

Este kilenc körül írt a csaj, hogy sajnálja, amiért elmondta a barátnőjének, hogy mi történt. Biztosan ezért kerülöm, viszont ő nem akar rosszban lenni velem. (Arra gondoltam, hogy vajon a nem rosszban levésbe belefér-e, hogy pár hét múlva már önként lenyeli a spermámat, később meg majd a kitágult segglyukáról törölgeti, miután kifosta magából, amennyi még kijött.) De ha van kedvem, menjek el hozzá egy cigire beszélgetni.
Ehhez a részéhez a dolognak már sosincs semmi kedvem, de azért elmentem. Cigi után beültünk a kocsiba, beszélgettünk faszságokról, persze arról véletlenül sem, aztán puszi, és jóéjt. Gondolkoztam, hogy menjek-e el a csajomhoz, legalább leszopatni.
De ahhoz meg végképp nem volt kedvem, hogy utána ott aludjak. Sőt, ahogy gondolkoztam rajta, a szopáshoz is egyre kevésbé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://solcz.blog.hu/api/trackback/id/tr682122863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása